Profesyonel Çalışma Ekibi

Anasayfa » Profesyonel Çalışma Ekibi

BÜLENT GÜDÜCÜ

1979 Konya doğumlu. Lise öğrenimini Meram Anadolu Lisesinde, Lisans eğitimini Erciyes Üniversitesi İşletme Bölümünde ve Yüksek Lisans Eğitimini KTO Karatay Üniversitesinde tamamladı. Karatay Üniversitesi Doktora Programında tez aşamasındadır. Meslek hayatına Albaraka Türk Katılım Bankasında başlamış olup, Türk Ekonomi Bankası, Garanti Bankası, ING Bank’ta mali analiz, ticari krediler, ticari bankacılık ve yatırım bankacılığı departmanında çalışmıştır. Son olarak özel bir firmada CFO olarak çalışmıştır. Temmuz 2023 de Doktora tezinin ticarileşmesi ve KOSGEB AR-GE ÜR-GE projelerinin tamamlanması için Konya’nın ilk FINTECH firması olan APPLY YATIRIM DANIŞMANLIK şirketini kurdu.

HAYRİ ERKMEN
1981 Konya doğumlu. İlk-orta-lise öğrenimini Konya’da tamamladı. 2003 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında Sermaye Piyasalarıyla ilgilenmeye başladı ardından profesyonel olarak çalışmak için gerekli olan SPK nın Temel Düzey-İleri Düzey ve Türev Araçlar lisanslarını 2004-2005 yıllarında aldı.
Daha sonra Gedik Yatırım, Yapı Kredi Yatırım Özel Bankacılık, Yapı Kredi Bankası Ticari Bankacılık ve İngbank Ticari Bankacılık birimlerinde çalıştıktan sonra özel bir firmanın Mali işler direktörlüğünü yaptı.

ELYESA UYSAL
1982 Ankara doğumlu. İlk-orta-lise öğrenimini Ankara da tamamladı. 2005 yılında Erciyes Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu.
Daha sonra Oyak Bank, ING Bank Bölge Tahsis, Türkiye Finans Katılım Bankası, Anadolu Bank Ticari Krediler Müdür Yardımcısı çalıştıktan sonra özel bir firmanın Mali işler direktörlüğünü yaptı.
2021 itibari ile finansal danışman olarak çalışmaktadır.

Whatsapp
APPLY YATIRIM
APPLY YATIRIM
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1