Medya Planlama Ulusal Televizyon Reklamları

Medya Planlama Ulusal Televizyon Reklamları

Marka Analizi
Hedef Kitle Analizi
Medya Planlama
Yayın Hazırlığı
Yayın Takibi
Medya Takip Raporlama

MARKA ANALİZİ

Yenilikçi olup, trendleri yakalamak, markanın kimliğinin gelişmesine paralel, hangi pazar bölümlerinin marka için en cazip olduğunu belirlemek ve buna göre strateji geliştirmek bizler için büyük önem kaydetmektedir.

HEDEF KİTLE ANALİZİ

Hedef kitlenin ön eğilimlerinin, onu etkileyen bireysel ve grupsal faktörlerin, hedef kitleyi oluşturan bireylerin demografik özelliklerinin, hedef kitlenin satın alma karar sürecini açıklayan satın alma modelleri oluşturulur.

MEDYA PLANALAMA

Hedef kitle (tüketici) kimdir? Hedef kitleye hangi mecralar aracılığı ile ulaşılmalıdır? Hangi zamanda yapılmalıdır? Bütçe ne olmalı? Televizyon, Radyo, Açıkhava, Gazete, Dergi, Sinema reklam mecralarının fiyatlarını analiz eder doğru mecrayı seçerek bu soruların cevabını veririz.

YAYIN HAZIRLIĞI

Reklam mesajınızın özellik değil yarar sağlayan, fonksiyonel ve duygusal yararları olması gerektiğini düşünüyoruz. Tüketicinin reklamı gördükten sonra herhangi bir şekilde tüketicinin tepki vermesini hedefleriz.

YAYIN TAKİBİ

Planlamanızın kitlenize ulaştığını doğrularız. Mecralar takip edilecek hedef kitleniz ile doğru alanda olduğunuzu teyid ederiz, bu süreç bize reklamın sürekliliğini korumak konusunda bilgi vermektedir.

RAPORLAMA

Medya takibinin gerçekleştirilmesini sağlıyoruz. Yayınlanan reklamlarını takip edebilmeleri için haftalık olarak, yer aldığı mecraya göre yayın raporları sunuyoruz. Bu raporlar yazılı ve görsel kayıtlardan oluşmaktadır.

Whatsapp
APPLY YATIRIM
APPLY YATIRIM
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1