Premium Paket

Premium Paket

 WhatsApp Desteği

Hafta içi saat 09:00 – 18:00 saatleri arasında kesintisiz WhatsApp desteği ile uzmanlarımız teknik olarak tüm sorularınıza yanıt vermektedir.

Günlük Bülten

Uzman ekibimiz tarafından piyasaların açık olduğu günlerde günlük bültenler ile piyasa dinamiklerini siz yorulmadan grafikler ile desteleyerek kullanıcılarımıza hizmetine sunuyoruz.

Mali Analiz

Firmanızın geçmiş dönem mali verileriniz analiz ederek muhasebesel hataları tespit ederek raporlamalar yapıyoruz. Mali dönemlerden önce muhasebe kayıtlarınızı algoritmalarımıza test ettirerek işlemlerin kesinleştirilmemesinden önce doğru kayıtların yapılmasını sağlıyoruz.

Finansal Analiz

Mali verilerinizin doğru ve hatasız olarak hazırlanmasının ardından mali verilerinizin finansal olarak analizini yaparak ileriki dönemler için senaryolar hazırlayarak gelişiminizi ölçümlüyoruz. 30 dan fazla finansal rasyonun analizini yaparak uyarı sinyalleri ile firmanızın güncel durumunu raporluyoruz.

Nakit Akım Tabloları

Geliştirmiş olduğumuz algoritmalar ile son 3 yıllık mali verinizin analizinden sonra gelecek 5-10 yıllık nakit akım tabloları hazırlayarak olası yatırımlarınızın karlılık ve başa baş analizleri ile fizibilitesini yaparak olası risklere karşı önlem almanızı sağlıyoruz. Yatırımınızın fizibıl olup olmadığını veya ilgili yatırım ile birlikte ileride doğabilecek olan nakit ihtiyacınızı belirleyerek gelecekte oluşabilecek nakit ihtiyacınızı sizlere raporluyoruz.

Faaliyet Raporları

Borsaya Kote olan firmaların yıllık olarak hazırlamış olduğu Faaliyet raporlarını yıl sonu kesin mali verileriniz ile hazırlayarak paydaşlarınıza doğru bilgi akışı sağlıyoruz. Paydaşların talep etmiş olduğu bilgileri tek bir kitap halinde hazırlayarak firmanızın kurumsallaşma yönünde atacağı en önemli yapı taşını sizlerin hizmetine sunuyoruz. Talep edilmesi halinde ek bir hizmet bedeli ile ilgili raporları İngilizce olarak hazırlayarak firmalınızın uluslararası arenada prestijini arttırıyoruz.

13.10.2022
180
Whatsapp
APPLY YATIRIM
APPLY YATIRIM
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1